Drogisterij items

Infacol

Lucht veroorzaakt darmkrampjes. Tijdens het drinken en ook door huilen kan je baby teveel lucht binnenkrijgen. Dat gaat vastzitten omdat het maagdarmkanaal nog niet helemaal ‘klaar’ is om de lucht te verwerken. Infacol is klinisch bewezen effectief bij darmkrampjes en kan vanaf de geboorte voor onbepaalde tijd gebruikt worden om krampjes te voorkomen. Het zorgt ervoor dat luchtbellen worden samengevoegd tot grote bellen die makkelijker afgevoerd kunnen worden.
Prijs :        € 7.99

 

 

Darmocare

Darmocare is een probiotica voor de kleintjes. Door het toevoegen van goede darmbacterien kan je baby een goede darmflora opbouwen. Hierdoor rijpen de darmen sneller en wordt de weerstand vergroot.
Prijs :        € 35.00

 

 

Massageolie

Baby massage kan je baby helpen om te ontspannen. Simpel wrijven met olie, een rustige omgeving creeeren en de bekende fietsbewegingen met je baby kunnen al effectief zijn. Natuurlijk kun je via een cursus babymassage alle ins & outs onder de knie krijgen.
Prijs :        € 7.95

 

 

Flesjes

De Born Free flesjes zijn voorzien van een speciaal ventiel om een vacuum in het flesje te voorkomen. Hierdoor komt er minder lucht bij de voeding. Hoe minder lucht, hoe minder kans op darmkrampjes. Bovendien wordt zo de kans op een middenoorontsteking verkleint.
Prijs :        v.a. € 10.00

Advertenties
%d bloggers liken dit: