Onrustconsult & Refluxcoaching

♡ Onrustconsult: 160 euro (incl. BTW en Reflux & onruststokers boek ) 

=> Als het om onrust gaat en je nog naar de oorzaken zoekt

Is je baby onrustig? Huilen? Amper slapen? Ben je de hele dag in de weer en word je van het kastje naar de muur gestuurd? Of ben je koning troosten, maar gaat het maar niet zoals het moet gaan? Dan is een onrustconsult een idee.

Werken aan slapen heeft geen zin als je baby pijn heeft. In die zin: je legt misschien wat gewoonten neer, zaait wat moois om straks te oogsten, maar het zet niet echt zoden aan de dijk. De beste intenties strandden, simpelweg omdat de dag altijd rommelig is en je baby steeds meer troost nodig heeft naarmate de dag vordert. Wil je hier wat aan doen? Dan is het tijd de koe bij de hoorns te vatten, te stoppen met symptoombestrijding en dus de ware onruststoker te ontmaskeren. En daarna…kun je werken aan het slapen via het slaapconsult.

Het consult bestaat uit:

  • een analyse van de onruststokers
  • informatie over de onrust en wat je eraan kunt doen.
  • en uiteraard hoe je in tussentijd je baby wél rust kunt geven (dit zijn dus andere slaapadviezen dan in het slaapconsult)
  • de hardcover van Baby Reflux & andere onruststokers (boek)
  • coaching is niet inclusief en kun je altijd (ook achteraf) apart bijboeken.
  • na het onrustconsult kun je kiezen voor het slaapconsult om je kleintje goed op de rit te zetten naar dromenland.

Wanneer?

Denk aan: koemelkallergie, verschoven werveltjes, overprikkeling, oververmoeidheid, buikkrampjes, reflux, overmatig huilen, dingen met het buikje, onrust door / na vaccinaties, et cetera.

♡ Refluxconsult 160 euro (incl. BTW en Reflux & onruststokers boek ) 

=> Als ’t alleen om reflux gaat, maar je nog zoekende bent

Als refluxexpert en ervaringsdeskundige kan ik je helpen om de reflux de baas te worden. Om te bepalen óf je baby reflux heeft, welke soort reflux hij heeft, wat de oorzaak is van de reflux (het is namelijk een gevolg inderdaad!), hoe je een diagnose krijgt, welke behandeling(en) het beste aansluiten, hoe je de medische malle molen ingaat en optimaal inzet, welke alternatieve geneeswijzen goed passen, welke dingen je zelf kunt doen, hoe je je baby toch rust en slaap kunt geven, hoe je omgaat met de bijwerkingen zoals obstipatie, eet-aversies en slaapproblemen en vooral hoe je na het zuur zoet krijgt. De refluxbaby is écht anders, dus het slaapadvies is hierop ook afgestemd en alleen voor de periode dat je baby nog last heeft van de reflux. Uiteraard krijg je ook tips over wat je na die periode kunt doen om het slapen ‘goed’ te krijgen. Maar wil je hier uitgebreide advies bij, boek dan het slaapconsult als de reflux onder controle is.

Inclusief in dit consult:

  • help ik je van de onzekerheid nu naar de oplossingen die passen. Van reflux als plaaggeest naar reflux onder controle (en hoe je dat zo houdt). (Het werkt dus als een onrustconsult, maar dan gefocust op reflux).
  • de hardcover van Baby Reflux & andere onruststokers (boek);
  • coaching is niet inclusief en kun je altijd (ook achteraf) apart bijboeken.
  • na het refluxconsult kun je kiezen voor het slaapconsult om je kleintje goed op de rit te zetten naar dromenland.

♡ Reflux Coaching consult: v.a. 90 euro (incl. BTW)

=> Als je al zeker weet dat het reflux is, maar je wat hulp kunt gebruiken

Weet je al zeker dat je baby reflux heeft? Is hij al onder behandeling maar gaat het nog niet top? Of zoek je meer antwoorden op je vragen, meer ondersteuning? Het Reflux Coaching Consult is dan je keuze. We bekijken wat je al doet en hoe het met je baby gaat, waarna je een kort advies krijgt (per e-mail).  Daarna hebben we kort een of twee keer contact om de puntjes op de i te zetten of antwoorden op je vragen te krijgen. Meer coaching zodat je een soort van ‘vragenlijntje’ hebt openstaan? Geen probleem: je kunt per half uur van 40 euro ‘uitbreiden’.

Advertenties
%d bloggers liken dit: