Reviews Baby in een ritme

Een heel fijn boek. Met veel liefde voor het kind geschreven. Uiteraard toch, zou je denken, maar waar ik in een ander, zeer bekend boek over inbakeren en huilen op stuitte was dat ‘de baby z’n eigen probleempjes moest leren oplossen’. Maar als je baby, ingebakerd en wel, dan steeds een halfuur blijft huilen en het huilen maar niet stopt en dat ieder slaapje wéér? Of wordt hij weer wakker na drie kwartier? Wat dan? Als dat een paar dagen is en daarna is het goed oké, maar bij mij duurde het maar voort. Dat voelde vreselijk. Ik liep er op stuk. Gelukkig boodt dit boek antwoord d.m.v. een stappenplan waarbij je wél bij je baby mag gaan kijken en deze toch leert om zelf te gaan slapen, in z’n eigen bedje.

Stephanie, allereerst bedankt voor het schrijven van het boekje Baby in een Ritme, een heel waardevol vervolg/aanvulling op het boek van Ria Blom. Ik heb beide gelezen en het was 100% mijn situatie. Die herkenning was fijn en het gaf tools om alle zwaar oververmoeiden hier in huis op weg te helpen naar rust en ritme en regelmaat. Vooral jouw boekje geeft praktische handvaten wat ik als zoekende moeder probeer te vinden.
Ervaring leert inmiddels wel dat je meer aan vriendinnen en mensen zoals jij hebt als verloskundigen, het consultatiebureau en lactatiedeskundigen.

Vandaag binnen en in één ruk uitgelezen: Baby in een ritme. Mijn dochtertje van bijna drie maanden in de draagdoek en al lopend door de woonkamer alle informatie opgezogen. Zegt genoeg hè? In elk geval erg bedankt voor je anti-traantjestraject, want in slaap huilen was voor mij echt geen optie. We gaan er dapper mee door en hopelijk hebben we gauw effect.

Je bent mijn held in deze babydagen!! Dat wil ik ff snel aan je kwijt, ga alles aandachtig lezen..
Stephanie de nieuwe Dr Spock.

Het boek Baby in een Ritme heeft me erg enthousiast gemaakt, ik voelde me direct een stuk rustiger en optimistischer.

Het boekje ‘Baby in een ritme’ was helder en vooral geruststellend (eindelijk eens geen wijzend vingertje richting de moeder) en we konden meteen aan de slag. Onze uk slaapt nu als een roosje in zijn eigen wiegje, uren achter elkaar. En dat binnen een week! We hebben onze rust weer terug in huis. Bedankt!

Ik wilde je graag danken voor het boek “baby in een ritme”, de website en alle tips bij een onrustige baby. Ik ben zelf arts, moeder van twee dochters, de jongste nu 8 weken en erg prikkelbaar, schrikkerig (geweest). Heb erg veel aan je boek gehad, en de produkten op de website. Fantastisch overzicht van de diverse produkten goede informatie voor elke moeder die ten einde raad is (was ik ook), en alles probeert om de kleine tevredenen rustig te krijgen. Met alle onzekerheid en zorgen, weinige nachtrust heb jij met jouw informatie en website de vicieuze cirkel mede doorbroken. Mijn dank en complimenten daarvoor.

K.J.

De methode in dit boekje heeft meteen gewerkt. In slechts 1 dag zag ik al veel vooruitgang. Mijn kindje zat dankzij de adviezen in dit boekje al heel snel in een ritme (zonder huilen) waardoor ze veel rustiger was. In combinatie met inbakeren werkt het nog beter. (Ik heb gekozen voor de snug en tug en dat bevalt me erg goed). (Mei 2011)

Marloes

Wat heb je een goed boek geschreven! Baby in een ritme. En wat herkenbaar! Ik had het boek van Ria Blom wel in huis maar kwam er niet doorheen (ik ben dyslectisch), jij schrijft lekker leesbaar. Bedankt! (april 2011)

Judith

Van de week ontving ik je boek. Ik ben er blij mee! Het leest gemakkelijk en vooral het stuk over mogen troosten zonder zo lang te hoeven wachten vind ik fijn. (januari 2011)

Nina

Na weken aanmodderen met onze – niet slapende- baby bestelde ik eerst de Snug & Tug bakerdoek en vervolgens het boekje ‘Baby in een ritme’. Dit bleek een supercombinatie! Het boekje was helder en vooral geruststellend (eindelijk eens geen wijzend vingertje richting de moeder) en we konden meteen aan de slag. Onze uk slaapt nu als een roosje in zijn eigen wiegje, uren achter elkaar. En dat binnen een week! We hebben onze rust weer terug in huis. (Juli 2009)

Aleida

Ik wilde je graag danken voor het boek “baby in een ritme”, de website en alle tips bij een onrustige baby. Ik ben zelf arts, moeder van twee dochters, de jongste nu 8 weken en erg prikkelbaar, schrikkerig (geweest). Heb erg veel aan je boek gehad, en de produkten op de website. Fantastisch overzicht van de diverse produkten goede informatie voor elke moeder die ten einde raad is (was ik ook), en alles probeert om de kleine tevredenen rustig te krijgen. Met alle onzekerheid en zorgen, weinige nachtrust heb jij met jouw informatie en website de vicieuze cirkel mede doorbroken. Mijn dank en complimenten daarvoor.

Louise

Ik heb het boek al gelezen en kan me helemaal vinden in je omschrijvingen, super! Eindelijk iemand die ook vind dat een baby niet minutenlang moet doorhuilen (heb ik ook nooit gedaan….vind het zo tegennatuurlijk!).(november 2010)

Annemarie

We zijn nu 2 weken het anti-traantjes-traject aan het toepassen en we weten niet wat we mee maken, wat een verschil! Echt onze redding, want ik zag het echt even niet meer zitten.
Dankjewel daarvoor.(November 2010)

Stichting Babywerk

Heel hartelijk dank voor het toesturen van het boek! Complimenten! Ik heb het met veel belangstelling gelezen: er spreekt veel ervaring met huilen van baby’s uit en grote betrokkenheid bij zowel de baby die dit overkomt, als de ouders die voor de veel huilende baby zal moeten zorgen. (juni 2009)

Ik heb je boekje ontvangen en inmiddels gelezen. Dank je wel. En wat een prachtig boekje, en wat prachtig verzorgd! Mijn dochter was eveneens verrukt van het verpakkingsmateriaal. Mijn complimenten. De inhoud van het boekje sluit aan bij mijn gedachtegoed. Ik vind het mooi om te lezen hoe je de onderzoeksgegevens en de algemene adiezen van Bregje en alle kritieken en wanhopen van moeders heb weten om te buigen tot een zeer genuanceerde en toch weinig gecompliceerde adviezen. Dat is een prachtige kwaliteit.

Babyconsulent Joure

Allereerst mijn complimenten voor het boek dat je geschreven hebt:  “Baby in een ritme”.
Ik denk dat er veel ouders baat zullen hebben bij de informatie die in dit boek staan! De afgelopen weken heb ik het boek al aan 3 ouderparen aanbevolen! (Mei 2009)

Advertenties
%d bloggers liken dit: