Reviews BabyReflux

Dit boek maakt het leven van een reflux-baby moeder echt makkelijker!
Heldere duidelijk taal zonder onnodige poespas.
Er staan goede tips en trics in waar je ook echt iets mee kunt! Dit boek is dan ook duidelijk geschreven door een ervaringsdeskundige.
Stephanie Lampe dank je wel voor het schrijven van dit boek.
En wat een herkenning en erkenning, had ik dit boek maar eerder gehad. Dit boek maakt namelijk het leven van deze Reflux-baby moeder echt draagzamer.
Wat een geweldig boek en wat een verademing dat de informatie zo volledig beschreven is.
Heb tussen alle huilbuien van onze kleine meid informatie op het internet proberen te vinden… dat was een grote verwarring van tegenstrijdigheden. Dit boek gaf alle informatie waar ik zo hard naar opzoek was. Het is makkelijk beschreven, je leest erg vlot door het boek heen. Het boek is zo opgezet dat je hem niet eerst helemaal hoeft door te lezen, ja kan direct naar de info die jij wilt weten.
Tip voor alle CB’s, kraamverzorgenden en huisartsen: Schaf het boek aan en lees het! dat voorkomt een hoop onbegrip en frustraties van kersverse ouders met een baby die last heeft van reflux!

Dankjewel voor jouw mooie boek. Het is heerlijk en pijnlijk tegelijk om zoveel te herkennen van wat je schrijft! De enorme twijfel aan jezelf als de deskundigen suggereren dat je de huiltjes van je baby niet begrijpt, dat je gewoon maar eens de moedermelk in de vriezer moet gooien om de AR te proberen, dat je zelf het huilprobleem hebt veroorzaakt door je kind veel bij je te dragen… De diepe teleurstelling dat jouw kindje zo ongelukkig is en jij er niets aan kunt doen, je had het je zo anders voorgesteld! De doffe vermoeidheid en wanhoop waardoor je dingen tegen je kind zegt die je niet wilt zeggen en het gigantische schuldgevoel dat je zoiets kunt zeggen…Maar ook de intense liefde die je voelt voor je kind waardoor je alles voor haar wilt doen, zelfs de dingen die je eigenlijk niet meer aankunt…Je boek geeft zowel praktische handvaten (wat te doen) als emotionele steun (herkenning en begrip). Ik had al vrij veel gelezen over reflux, maar nog nooit zoveel bij elkaar in één boek. Ik geloof dat je moeders daarmee echt verder gaat helpen!

__________

Wat heb je weer een super boek geschreven!
Goed leesbaar voor iemand met dyslexie (en moeie ogen) zonder dat het kinderlijk is geschreven.

__________

Ook nu ben ik meteen wat stukken in je boek gaan lezen en de tranen rolden meteen over mijn wangen.

__________

Wat een geweldig boek zeg! Je hebt het zo ontzettend goed en duidelijk beschreven! Ik ben er gisteravond gelijk ingedoken en ik vond het zo herkenbaar.
Zeker ook de tekst waarin je vertelt dat je een reflux baby gevoelsmatig niet graag wegbrengt (naar creche ofzo). Ik dacht al dat dat aan mij lag.
Veel info die ik nergens anders heb kunnen vinden! Het gaf me een goed gevoel.

__________

Wat een geweldig boek heb je geschreven!
Ik ben nog maar op de helft maar wat een herkenning, jammer dat het er nu pas is!
Oftewel, conclusie van het verhaal en jouw boek; heerlijk om te lezen dat andere mensen dit ook mee hebben gemaakt.Er bestaan ook geen folders over reflux, in de bibliotheek is er niks te vinden, je staat er echt alleen in.
Ik vind het een super boek, zal het zeker aanraden!

__________

Ik heb net je boek over Reflux in 1 dag uitgelezen en voel me enorm gesterkt door de tips, maar ook door de (h)erkenning van wat wij meemaken. Weken horen we al van huisarts, kinderarts en CB dat het allemaal aan ons ligt, en nu weet ik: het is echt reflux.

__________

Wat een verademing! Enorm veel dank alleen al voor de herkenning, de tranen sprongen mij in de ogen en meerdere keren dacht ik “jaaaaaa, dit gaat over mij” 😉 Het CB dat niks doet, ook al heb ik daar al meerdere keren zitten te snikken. Het gevoel om van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Heftig hoor!

Ik heb zitten huilen gewoon, zoveel herkenning!

%d bloggers liken dit: