Beschrijving Baby in een ritme

Baby in een ritme is geschreven dankzij mama’s van onrustige baby’s. Daarmee is het niet theoretisch maar erg praktisch. Juist omdat moeders het huilbeleid tegenstaat en zich hier fel tegen verzetten is een aanpak ontwikkeld waarbij het laten huilen niet nodig is. Dit allemaal aan de hand van verschillende onderzoeken, researchmateriaal en ervaringen. Er wordt heel hands on beschreven hoe je dit doet en wat kunt doen als je tegen praktische problemen aanloopt. Tips en handigheidjes ontbreken natuurlijk niet.

Naast het ‘anti-traantjestraject’ vind je in dit boek ook een uniek model, waarin onrustige baby’s worden geclassificeerd in verschillende typen. Per type vind je een uitleg en een aanpak om rust te krijgen. Symptomen en oorzaken van onrust zijn in het begin van het boek kort opgesomd. Aangezien inbakeren een belangrijk hulpmiddel is om rust te krijgen, vind je niet alleen veel informatie over hoe je kunt bakeren, er is ook een overzicht van alle in Nederland verkrijgbare inbakersystemen opgenomen. Hoe je moet afbouwen, wanneer je wel of niet mag inbakeren, waar je op moet letten: het staat erin!

Gooi die kookwekker weg, want het advies om je baby een half uur te laten huilen is belachelijk. Schadelijk zelfs voor je baby.

Niet meer verkrijgbaar (hiervoor in de plaats is Baby in een Droomritme)

Advertenties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Slecht slapen: soms aangeleerd! | Stephanie Lampe - 07/02/2012

    […] Beschrijving […]

%d bloggers liken dit: