Baby in een droomritme

Het recept voor een blije baby tot een 1 jaar

Verkrijgbaar vanaf ca. augustus 2012

Op zoek naar het recept voor een blije baby tot 1 jaar?

Doet je baby hazenslaapjes of wil hij maar niet doorslapen? Is je baby onrustig? Is je kleintje een vroege vogel of juist een nachtbraker? Wil je de avonden weer terug? Met het Droomplan in dit boek geef je je baby op een lieve manier, zonder traantjes, een droomritme.

Het unieke Droomplan gaat uit van je baby’s leeftijd en natuurlijke ritmes. Belangrijke zaken als een goede hechting en een flinke dosis liefde staan voorop. Het werkt als een recept: door de RITME- en slaapingredienten in de juiste hoeveelheden en op de juiste wijze te mixen, komt er een droomresultaat. Het Droomplan is uitgebreid getest, gebaseerd op zowel theorie als praktijk en wordt aanbevolen door zorgverleners en moeders.

In Baby in een Droomritme vind je verder uitgebreide informatie over de oorzaken van onrust bij baby’s, zodat je de werkelijke boosdoener kunt ontmaskeren. Hoe baby’s slapen en welke ontwikkelingen daarbij van belang zijn, geeft inzicht in wat je kunt verwachten en hoe je hierop kunt inspelen. Ook veel gebruikte hulpmiddelen als inbakeren komen aan bod. De vele voorbeeldritmes, persoonlijke ervaringen van moeders en praktische tips maken dit een toegankelijk en vlot handboek waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Super praktisch zijn de overzichten per leeftijd en de oplossingen voor veel voorkomende slaap- en ritmeproblemen.

Verkrijgbaar vanaf augustus 2012 bij de (online) boekhandel.

Advertenties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dreamfeed: helpt aftoppen nu echt? | Stephanie Lampe Baby Slaap Deskundige, slaap coach, babyfluisteraar en auteur - 01/07/2017

    […] om zo je baby te leren zelf de weg naar dromenland te vinden. Benieuwd naar meer? Check het boek of kijk op […]

%d bloggers liken dit: