Slapen (0-4 jaar)

Jouw consult stel je zelf samen:

♡ Slaapconsult: de basis (200 euro incl. BTW).*

Hier voeg je naar wens een of meerdere modules* toe om je consult op maat te krijgen. Kies uit:

  • Onrust Is er veel onrust of heeft je baby reflux? Dan is nog een voortraject nodig wil je tot goed slapen komen. Om je daar goed bij te helpen heb ik net even wat meer tijd nodig. Zolang je baby niet rustig of in balans is, heb je deze module nodig en heeft het boeken van het ‘gewone’ slaapconsult geen zin: Slapen gaat pas lekker als de onrust is verdwenen. Je krijgt een uitgebreide analyse van de onruststokers en adviezen om te weer weg te jagen.   (+50 euro) [SlaapOnrustConsult] Inclusief boek naar keuze
  • Fluisteren Wil je graag een slaapconsult waarbij net even verder wordt gekeken? Je kleintje aan het woord komt en je zegt wat hij nodig heeft? Dan is een Droomfluistering® misschien fijn. Tijdens een Droomfluistering ® combineer ik het slaapconsult met Babyfluisteren. Lees verder!  (+50 euro) [Droomfluisteren] Inclusief boek naar keuze
  • Coaching / Follow-up We houden contact nadat je het consult hebt ontvangen, zetten samen de puntjes op de i. Dat kan tijdens en na de eerste week zijn, maar ook na week 1 en week 2 of wat je zelf wenst. Per e-mail of per whatsapp-spraakbericht. Coaching is ook achteraf bij te boeken. Deze module kost 80 euro per 2 à 3 terugkoppelingen.  [Premium Consult]
* Deze modules zijn uiteraard kleiner dan de losse consulten. Ook de insteek kan verschillen, zoals het geval is bij Droomfluisteren versus de grote fluisterconsulten. Zie hiervoor ook de uitgebreide informatie. Voorbeeld: wil je een uitgebreide fluistering, dan kies je een Premium Fluistering en niet deze losse module. Wil je echter fluisteren om het slapen te verbeteren of graag je kleintje een stem geven in het ‘werken aan slapen verhaal’? Dan kies je het Droomfluisteren / deze module. Vragen? Stel ze!

Mini-Consult (100 euro incl. BTW).

Heb je geen groot consult nodig? Weet je het wel, maar heb je richting nodig of antwoorden op je vragen? Of heb je eerder een consult gedaan en behoefte aan een vernieuwing omdat je kleintje bijvoorbeeld net weer in een sprong zit? Dan kun je voor het mini-consult kiezen. Dit is te vergelijken met de consulten die ik als deskundige bij Wij Jonge Ouders verzorg, het mini-consult is net wat uitgebreider.

Gewoon een vraag (40 euro incl. BTW).

Heb je gewoon een korte vraag? Ken je de theorie wel, maar wil je net even antwoord op een vraag of heb je hulp nodig om net even alles naar je situatie te vertalen? Zoals ‘ik doe dit en dit, maar de slaapjes blijven kort. Wat doe ik verkeerd?’ Of: ‘het gaat best goed, maar ik wil de dag later beginnen, hoe doe ik dat?’ Of: ‘we bakeren nu in, maar moeten afbouwen, hoe pak ik dit aan?’Daarvoor is dit consult.


Bij het mini-consult en gewoon een vraag, kun je de vraag en de informatie over het slapen (sleeplog, hoe en waar je kleintje slaapt, etc.) even mailen. Je vraag wordt eerst bekeken op geschiktheid voor deze optie, je krijgt sowieso een bericht terug.


Consult aanvragen?

Consult aanvragen? Dat kun je meteen online doen.

* Wat mag je verwachten?

♡ Slaapconsult

=> Klik op de afbeelding om de uitgebreide informatie-pdf te downloaden.

  •  Gratis eerste mails en informatie Dit is om te kijken of mijn consulten echt bij je passen en ik daadwerkelijk wat voor je kan doen (en dat zeg ik echt eerlijk). Ik neem niet ieder consult aan, zo kijken we dus allebei of dit een slim plan is 😉
  • Een slaapconsult op maat van twee uren: ca. 15 pagina’s (!) Je krijgt een uitgebreide analyse van de situatie. Ik ga zeer grondig te werk, the only way to make a true difference. Ik kijk naar alles: voeding, onrust, geboorte, slaapdingen en meer en leg alles uit: wat het grote slaapding is, hoe dat is gekomen en wat je eraan kunt doen. Belangrijk, want met alleen ‘de how to’ ben je er niet. En zo krijg je ook de gebruiksaanwijzing. Daarna volgt een analyse en advies van ritme en slaapassociaties. Je krijgt antwoord op je vragen in de Q&A.
  • Dit geeft je een Droomplan op maat: geschreven op basis van jouw situatie en wensen en je baby’s ‘historie’, leeftijd en temperament. Gebaseerd op mijn DroomritmeMethode, maar geïnspireerd door en op je kleintje. In dat plan vind je de handvatten om aan het slapen te werken en onrust en oververmoeidheid tegen te gaan. Want ik kijk op drie manieren naar het slapen: ‘technisch’ (slaapassociaties, ritme, cycli, slaaradartjes, etc.) ‘fysiek’ (stoorzenders, onrust, voeding, etc.) en ‘energetisch’ (de ‘softe’ dingen die kunnen spelen bij je baby). Dit vind je terug in het Droomplan.
  • Een e-mailterugkoppeling om alles duidelijk te hebben voordat je gaat beginnen.  (Wil je graag ook een e-mailmoment in de eerste week, check de coachingsopties die je kunt meeboeken).
  • Hiermee kun je zelf aan de slag, nu én straks want het is ook een soort ‘how-to’. Het document is dus meer dan een pleister van nu, het is een persoonlijke gebruiksaanwijzing dat je er steeds weer zult bijpakken.

Ik vind het belangrijk dat je ook 'het waarom' ziet, zodat je je eigen 
slaapexpert wordt. Zo kun je alle slaapregressiemomenten die nog komen 
makkelijk de baas zijn. Want je baby staat niet stil en komen steeds weer 
momenten waarin je ukjes slaap -en die van jou- wordt uitgedaagd.

 

Meer informatie of consult aanvragen?

Consult aanvragen? Dat kun je meteen online doen.

hoe-werkt-het-slaapconsult
hoe-werkt-droomfluisteren hoe-werkt-het-babyfluisteren

Download de uitgebreide informatie-pdf per consult (klik op afbeelding)
©® Droomfluisteren is een geregistreerde en unieke methode, ontwikkeld door Stephanie Lampe. Op dit moment alleen nog door Stephanie toegepast. In de nabije toekomst zal een lijst van andere Droomfluistercoaches  op deze website beschikbaar zijn.
©®Droomritme | Droomritme Methode | Droomplan is een unieke babyslaapmethode ontwikkeld door Stephanie Lampe. Op dit moment alleen nog via deze website te boeken. In de nabije toekomst worden Droomritmecoaches® op deze website vermeld.
Advertenties
%d bloggers liken dit: