Slapen (0-4 jaar)

♡ Slaapconsult: 200 euro (inclusief BTW en echt boek naar keuze) 

hoe-werkt-het-slaapconsult

  •  Gratis eerste mails en informatie Dit is om te kijken of mijn consulten echt bij je passen en ik daadwerkelijk wat voor je kan doen (en dat zeg ik echt eerlijk). Ik neem niet ieder consult aan, zo kijken we dus allebei of dit een slim plan is 😉
  • Een slaapconsult op maat van twee uren: 15-20 pagina’s (!) Je krijgt een
    uitgebreide
    analyse van de situatie. Ik ga zeer grondig te werk, the only way to make a true difference. Ik kijk naar alles: voeding, onrust, geboorte, slaapdingen en meer en leg alles uit: wat het grote slaapding is, hoe dat is gekomen en wat je eraan kunt doen. Belangrijk, want met alleen ‘de how to’ ben je er niet. En zo krijg je ook de gebruiksaanwijzing. Daarna volgt een analyse en advies van ritme en slaapassociaties. Je krijgt antwoord op je vragen in de Q&A.
  • Dit geeft je een Droomplan op maat: geschreven op basis van jouw situatie en wensen en je baby’s ‘historie’, leeftijd en temperament. Gebaseerd op mijn DroomritmeMethode, maar geïnspireerd door en op je kleintje. In dat plan vind je de handvatten om aan het slapen te werken en onrust en oververmoeidheid tegen te gaan. Want ik kijk op drie manieren naar het slapen: ‘technisch’ (slaapassociaties, ritme, cycli, slaaradartjes, etc.) ‘fysiek’ (stoorzenders, onrust, voeding, etc.) en ‘energetisch’ (de ‘softe’ dingen die kunnen spelen bij je baby). Dit vind je terug in het Droomplan.
  • Een e-mailterugkoppeling om alles duidelijk te hebben voordat je gaat beginnen.  (Wil je graag ook een e-mailmoment in de eerste week, check de coachingsopties die je kunt meeboeken).
  • Hiermee kun je zelf aan de slag, nu én straks want het is ook een soort ‘how-to’. Het document is dus meer dan een pleister van nu, het is een persoonlijke gebruiksaanwijzing dat je er steeds weer zult bijpakken.

Ik vind het belangrijk dat je ook 'het waarom' ziet, zodat je je eigen 
slaapexpert wordt. Zo kun je alle slaapregressiemomenten die nog komen 
makkelijk de baas zijn. Want je baby staat niet stil en komen steeds weer 
momenten waarin je ukjes slaap -en die van jou- wordt uitgedaagd.

hoe-werkt-droomfluisteren

♡ Droomfluisteren: 240 euro (inclusief BTW)

Wil je graag een slaapconsult waarbij net even verder wordt gekeken? Je kleintje aan het woord komt en je zegt wat hij nodig heeft? Dan is een Droomfluistering® misschien fijn. Tijdens een Droomfluistering ® combineer ik het slaapconsult met Babyfluisteren. Lees verder!


♡ SlaapOnrustconsult: 240 euro (inclusief BTW en boek)

Is er veel onrust of heeft je baby reflux? Dan is nog een voortraject nodig wil je tot goed slapen komen. Om je daar goed bij te helpen heb ik net even wat meer tijd nodig. Zolang je baby niet rustig of in balans is, heb je dit consult nodig en heeft het boeken van het ‘gewone’ slaapconsult geen zin: Slapen gaat pas lekker als de onrust is verdwenen. Zonde als je dit niet ‘even’ de kop indrukt.


♡ PREMIUM Slaapconsult: 280 euro (inclusief BTW en boek)

Wil je graag wat meer coaching? Een beetje hulp tijdens ‘de implementatieweek’? Geen probleem. Met het Premium consult krijg je alles uit het slaapconsult (zie hierboven) plus twee à drie coachingsmomenten (afhankelijk van de tijd per vraag). Dat kan tijdens en na de eerste week zijn, maar ook na week 1 en week 2 of wat je zelf wenst. Per e-mail of per whatsapp-spraakbericht. Ik evalueer dan hoe het gaat en samen sturen we bij en zetten we de puntjes op de i, coach je goede moed in en pakken we door zodat je daarna vol vertrouwen zelf aan de slag kunt.


♡ EXTRA COACHING  / Stel je eigen pakket samen

Weet je het nog niet? Of wil je meer coaching? Je kunt de coaching ook apart boeken, alleen met of na een consult:

1 coachmail: 40 euro. 2 coachmails: 60 euro, 3 coachmails: 80 euro (max. 60 minuten totaal).

♡ One mail only Question / mini-consult

Heb je geen groot consult nodig? Wil je puur weten wat je kunt doen? Dan kun je ook voor het mini-consult kiezen. Dit is te vergelijken met de consulten die ik als deskundige bij Wij Jonge Ouders verzorg. Niet geschikt voor hele verhalen, vaak ook niet bij onrust / reflux. Wel handig als je even wilt afstemmen wat er is en wat je eraan kunt doen en het daarna prima zelf kunt. Kosten: 100 euro inclusief btw.

Heb je gewoon een korte vraag omdat je al bezig bent, het eigenlijk al doet en weet maar even een klankboord nodig hebt of even een richting? 1 (niet zo lange) duidelijke vraag waarop je simpelweg een antwoord wilt? Zoals ‘ik doe dit en dit, maar de slaapjes blijven kort. Wat doe ik verkeerd?’ Of: ‘het gaat best goed, maar ik wil de dag later beginnen, hoe doe ik dat?’ Of: ‘we bakeren nu in, maar moeten afbouwen, hoe pak ik dit aan?’.   Daarvoor is de One mail only en deze kost 40 euro inclusief btw.

Bij beide consulten kun je de vraag en de informatie over het slapen (sleeplog, hoe en waar je kleintje slaapt, etc.) even mailen. Je vraag wordt eerst bekeken op geschiktheid voor deze optie, je krijgt sowieso even een bericht terug.


Tweeling?  Ieder kind is uniek en vraagt dus een eigen kijk op de situatie. Er is wel wat synergie te behalen in het uitwerken. Daarom: alle genoemde tarieven zijn voor 1 kind, heb je een tweeling dan mag dit tarief keer factor 1.5 voor beiden.

Consult aanvragen?

Consult aanvragen? Dat kun je meteen online doen.

*  Je kunt kiezen uit ‘Baby in een droomritme’ (nieuwste editie), ‘Dreumes in dromenland’ of ‘Zo krijg je een Blije Baby’. Het boek wordt toegestuurd na ontvangst van je betaling.
©® Droomfluisteren is een geregistreerde en unieke methode, ontwikkeld door Stephanie Lampe. Op dit moment alleen nog door Stephanie toegepast. In de nabije toekomst zal een lijst van andere Droomfluistercoaches  op deze website beschikbaar zijn.
©®Droomritme | Droomritme Methode | Droomplan is een unieke babyslaapmethode ontwikkeld door Stephanie Lampe. Op dit moment alleen nog via deze website te boeken. In de nabije toekomst worden Droomritmecoaches® op deze website vermeld.
%d bloggers liken dit: