Droomfluisteren

Schermafbeelding 2016-03-20 om 21.20.48

Schermafbeelding 2016-03-21 om 15.37.34

Droomfluisteren® is een prachtige combinatie van babyfluisteren en liefdevol werken aan slapen. In de fluistersessie met je kleintje komt van alles naar boven. Het geeft een luisterend oor, een heldere kijk en een begrepen gevoel. Inzicht. Tijdens het fluistergesprek voel ik wat er speelt en waar het vandaan komt en kan veel ook direct worden opgelost. Gerichte tips, handvatten geeft je kleintje mee. Alles in het fluistergesprek, van waarom tot hoe en van gevoel tot wens, neem ik vervolgens mee in het slaapadvies. Eerst praat ik in de energie met je kleintje, vervolgens laat ik dit los op de techniek. Een fluister-slaap-advies, van je kleintje aan jou via mij, is wat er uit de pen vloeit.

Schermafbeelding 2016-03-20 om 21.40.18

Fluisteren alleen is het niet, hoewel dat al veel kan bieden. Juist door de fluistering gericht op het slapen te doen en ook nog de input uit de fluistering direct te vertalen in het slaapconsult, komen er tastbare handvatten. Het slaapconsult bestaat uit een slaap- en ritme analyse en advies. Gekoppeld aan de fluistering komt er extra verdieping en hele tastbare tips en tricks. Enerzijds is er veel winst te behalen in (het leren van) de techniek van het slapen. Anderzijds slapen kinderen vaak ook niet goed omdat er meer aan de hand is. Met techniek kun je een boel, maar juist dat andere stukje haal je uit de fluistering.

Schermafbeelding 2016-03-20 om 21.53.47

Wanneer?

 • Als je niet kunt kiezen tussen een slaapconsult of het babyfluisteren. Kortom: als je wilt werken aan beter slapen, maar ook graag dieper wilt kijken naar wat je kleintje je wilt vertellen hierover. Wat de beste weg is, of waarom. 
 • Als je al veel  hebt gedaan aan het slapen en niet weet wat nu de volgende stap moet zijn of waarom het toch niet wil vlotten.
 • Als je het gevoel hebt dat er toch nog meer speelt. 
 • Als je twijfelt over het ‘hoe’ of ‘waarom’:  je je kleintje een stem wilt geven.
 • Droomfluisteren brengt je dichter bij de kern, de ware spiegel en daarmee ook bij een echte oplossing.
 •  Als fluisteren alleen te ‘soft’ is en werken aan slapen te ‘technisch’.

Interesse?

hoe-werkt-droomfluisterenDownload de uitgebreide informatie-pdf (klik op afbeelding rechts) of neem gerust contact op voor meer informatie.

Droomfluisteren® is er in 1 smaak. Je hebt maar 1 sessie nodig en alles gebeurt op afstand (je hoeft dus nergens rekening mee te houden). Je krijgt: 

 • Een fluistersessie gericht op het slapen. Enkele vragen die je hebt kan ik uiteraard stellen tijdens de fluistering (max 3), zolang ze maar gericht zijn op het op te lossen slaapprobleem.
 • Een slaapconsult , gebaseerd op de vragenlijst en op de fluistersessie. Dit slaapconsult zit anders in elkaar dan de ‘normale’ slaapconsulten. 
 • Als in de fluistering dingen naar voren komen die direct energetisch opgelost kunnen worden, dan doe ik dat. Dat is een korte healing.
 • Een droomfluisterverslag, met hierin uiteraard een korte samenvatting van de fluistering (en de eventuele antwoorden op de gestelde vragen) en het slaapconsult zelf. 
 • Droomfluisteren kost 250 euro (incl. Btw en inclusief boek naar keuze). 

 

Droomfluisteren aanvragen?

Ik fluister alleen kinderen van 10 jaar en jonger en alleen als de ouders de fluistering aanvragen. Ik fluister met 100% aandacht en 200% gevoel. Daarom maar 1 tegelijk, want dat verdienen deze lieve kleintjes. Hun boodschap zo puur en eerlijk, dat verdient kwaliteit, puurheid in aandacht en uitwerking. Hierdoor kan het zijn dat er een kleine wachttijd is. Bij je aanvraag krijg je een voorlopige datum, dan weet je precies waar je aan toe bent.

Droomfluisteren® is een (nieuwe) methode©, ontwikkeld door Stephanie Lampe. Alle rechten voorbehouden, overname van naam of inhoud is niet toegestaan. 
Advertenties
%d bloggers liken dit: