Consult aanvragen

♥ Consulten beperkt  beschikbaar!  

(Zie hieronder voor meer informatie)  Babyfluisterconsult? Dat vraag je hier aan hoe-werkt-het-slaapconsult

hoe-werkt-droomfluisteren hoe-werkt-het-babyfluisteren

Download de uitgebreide informatie-pdf per consult (klik op afbeelding)

♥ Consulten aanvragen  

 


 

♥ Goed om te weten  

  • Als je  nu op ‘Submit’ klikt, dan krijg je geen automatische mail om je inzending met non-informatie te bevestigen. Ik geef je liever een persoonlijk bericht met échte informatie.
  • Heb je een korte vraag geselecteerd, dan kan ik deze soms ook direct beantwoorden. Vandaar dat je even het hokje met de betaalverplichting moet aanvinken. Bij de grotere consulten hebben we natuurlijk eerst contact en ontvang je informatie, intake en een betaallink voordat we aan de slag gaan.
  • Er is ongeveer 1-2 weken wachttijd (afhankelijk van moment en soort consult, je krijgt uiteraard een datum als je consult is ingeboekt).
  • Ik kan niet iedereen helpen. En dat wil ik ook helemaal niet. Insturen van je aanvraag is dus vrijblijvend, voor jou en mij. Waarom? Ik wil het idee hebben dat we matchen, dat ik je ook echt kan helpen en dat je bij mij aan het juiste adres bent. Want ik ben niet van de ‘quick fix’ of ‘gouden bergen beloven’. Ik wil dat het wérkt. Dat is voor jou fijn, dat is voor je baby het beste en ook voor mij. Want ik mijn Droomritme Methode is wonderlijk, werkt heel goed. Vind ik niet alleen gelukkig, check de reviews hier of hier of bij Bol.  Makes sense, want deze methode komt niet uit het buitenland, is geen ‘one sizes fits all’, is niet gewoon bedacht. Het is ontstaan uit de praktijk, de ervaringen van (Nederlandse!) moeders, gebaseerd op internationaal onderzoek/kennis en het steeds weer gefinetuned. Zodat het ook nu werkt en ook voor jou baby werkt. Mijn opbrengst: is jouw blije baby. That’s what matters…

Sweet dreams,

Schermafbeelding 2017-07-18 om 14.26.03

 

 

Advertenties
%d bloggers liken dit: