Babyfluisteren & kinderreadings

Schermafbeelding 2016-03-08 om 14.26.51

Schermafbeelding 2016-03-08 om 14.36.21.png
Babyfluisteren is een prachtige manier om in gesprek te gaan met je kleine ukkepuk. In de energie, op afstand. Praten met het onderbewuste van je spruit en daar beelden, gevoelens en woorden bij krijgen om zijn wondere wereld te begrijpen en mooier te maken. Want het is klare taal met een tastbaar gevoel, kristalhelder en zonder de waas die we met ‘normale’ communicatie kennen. Dat is heel duidelijk, maar kan daardoor ook heel erg binnenkomen. 

Het is een gesprek, een reading. Waarheden komen naar boven. Over hoe het nu gaat en waarom. Dat ‘waarom’ kan met huidige situaties te maken hebben, met vorige levens, met de zwangerschap of bevalling, een spiegeling zijn, een groeiproces. Het kan iets fysieks of juist  iets spiritueels zijn. Het kan heel groot zijn of juist heel klein. Want ook alledaagse dingetjes die je bij het groot coachen van je kleintje tegenkomt kunnen heel goed gefluisterd worden. Juist om je een nieuwe kijk te geven op de situatie, een probleem op te lossen of om op een nieuwe manier naar je kleintje te kijken. Want juist doordat er een ‘gesprek’ is met je kleintje en ik voel wat er speelt en waar het vandaan komt, kan er ook veel direct worden opgelost. Of je krijgt gerichte tips.

Je uk merkt er meestal niet veel van en hoeft nergens naar toe: alles lekker in rustige tijd en op afstand. Fluisteren kan altijd, dus ook als het lekker gaat en je gewoon benieuwd bent. Naar het fluisteren, naar bevestiging of hoe het nog beter kan,  naar een karakterbeschrijving  of iets anders.  Maar zeker ook bij :

  • Slecht slapen;
  • Boos of gefrustreerd zijn;
  • Veranderingen (broertje/zusje/scheiding/overlijden/school/verhuizen/etc). Zowel om te kijken of het speelt, hoe het gaat als wat je kunt doen om het goed te begeleiden of de weg te vereffenen.
  • Moeilijk eten.
  • Fysieke klachten (krampen, buikpijn, etc.)
  • Overig lief en leed van je kleintje.


Interesse?

hoe-werkt-het-babyfluisteren

Download de Fluister-pdf voor meer informatie. 

Een fluistersessie aanvragen doe je hieronder.

 

 

 

 

 


Soorten Fluisteringen

Je hebt maar 1 sessie nodig!

  • Luisterkind Afstemming: 100 euro inclusief btw en verslag

Schermafbeelding 2016-03-23 om 21.21.24Een Luisterkind® Afstemming is een status aparte. Dit is namelijk een geaccrediteerde en gecertificeerde opleiding -en ja daar heb ik dus een mooie diploma van aan de muur hangen. Hier luister ik naar je kleintje en geef ik zonder oordeel het gesprek weer door. Je kunt vooraf vragen doorgeven, je kleintje bepaalt echter of er een antwoord op komt. Luisterkind Afstemmingen worden op een specifieke manier uitgewerkt, conform de methode. Soms als een echt gesprek (dialoog) en soms meer als een verslag (monoloog). 

  • Babyfluisteren Plus: 120 euro inclusief btw + Fluisterverslag

Ik ga het hele gesprek in, je kleintje bepaalt, maar er is wel een maximale gesprekstijd. Het kan dus zijn dat ik niet alles kan doen en daarin een keuze moet maken. Als er zaken aan het licht komen die meteen geheeld, gekeerd of opgelost kunnen worden, dan doe ik dat als er tijd voor is. 

  • Babyfluisteren Premium: 160 euro inclusief btw + Fluisterverslag + extra’s

Alles wat hierboven staat, maar dan inclusief de extra’s. Alles wat aan licht komt, probeer ik dus op te lossen. Bijvoorbeeld auralifters of het keren van een vorig leven, maar ook het reinigen van een kamertje of een korte healing. (Alleen als dit uit de fluistering komt, niet vooraf aan te geven).

  • Droomfluisteren: 240 euro inclusief btw

De combinatie van een fluistering een een slaapconsult. Lees hier meer. 


Fluistering aanvragen?

Ik fluister alleen kinderen van 10 jaar en jonger en alleen als de ouders de fluistering aanvragen.

**Dit formulier is alleen voor het aanvragen van fluisteringen. Voor slaapconsulten kijk je hier **

Advertenties
%d bloggers liken dit: