Consulten

♥ Consulten beperkt  beschikbaar!  

Mijn droomritme methode wordt een opleiding! Hoe fijn is dat: de liefdevolle methode niet alleen door zorgverleners aangeraden, maar straks ook door nóg meer slaapcoaches naar de babywiegjes gebracht. De  gecertificeerde opleiding tot Droomritmecoach komt in 2018 beschikbaar. Geen wachttijden meer om je baby in een droomritme te krijgen met deskundige adviezen en ondersteuning 😉

Door deze werkzaamheden zijn de consulten nu beperkt beschikbaar. Consulten op basis van selectie, doe je aanvraag via het formulier & je ontvangt spoedig bericht!

De mogelijkheden op een rij:

Slaapconsulten

Wil je je ukkepuk de weg op een liefdevolle manier naar dromenland wijzen? Dan zijn de slaapconsulten handig. Aan de hand van je persoonlijke wensen en situatie krijg je niet alleen een ‘how to’ maar ook een antwoord op ‘het waarom’. Zo kun je niet alleen nu, maar ook straks (helemaal zelf) je kleintje in een fijn ritme krijgen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, alles per e-mail,  je vindt ze hier.  

Fluisterconsulten

Babyfluisteren is een prachtige manier om in gesprek te gaan met je kleine ukkepuk. In de energie, op afstand. Praten met het onderbewuste van je spruit en daar beelden, gevoelens en woorden bij krijgen om zijn wondere wereld te begrijpen en mooier te maken. Want het is klare taal met een tastbaar gevoel, kristalhelder en zonder de waas die we met ‘normale’ communicatie kennen. 

Droomfluisteren® is een unieke methode waarbij Slaaptechniek/kennis wordt gecombineerd met het fluisteren. Een vleugje hemel en een vleugje aarde dus.  Zo kan ook ‘in de energie’ aan het slapen worden gewerkt of komen ‘uit de energie’ juist de handvatten om (nog beter) aan het slapen te werken. Klik hier voor alle opties.

Onrustconsulten

Baby reflux? Koemelkeiwitallergie? Krampen? Huilen? Onruststokers veroorzaken een boel leed. Dat duveltje moet eerst worden ontmaskerd en teruggestopt worden in zijn doosje, eer je echt aan goed slapen en een ritme kunt werken. Wil je hulp bij onrust? Klik hier voor de opties

 

Advertenties
%d bloggers liken dit: