Mini slaapconsult voor miniprijs…(alleen deze maand)

Twijfel je over een slaapconsult? Omdat je vraag niet zo groot is, omdat je al best veel weet of omdat je budget wat kleiner is? Dan kun je nu stoppen met twijfelen 😉
 
Dat iets kleins heel groots kan zijn, dat vertelt je uk je al. En ik merk het ook meer en meer in de miniconsulten. Met antwoorden, een stukje persoonlijk advies en ‘empowerment’ zie ik moeders slaapwonderen verrichten en dat vind ik mooi.
 
Dus om de mini-fluisteringsactie van maart een vervolg te geven, ga ik hetzelfde met de slaapconsulten doen. Klein is fijn immers. Daarom deze maand (20 april – 20 mei) de mini voor een miniprijs. Voor een beperkt aantal en ‘selected few’, want je vraag en situatie moet natuurlijk wel passen in dit consult 😉
 
Dus wacht niet te lang. Aanmelden doe je via het formulier hieronder!Bestel (3).png

Advertenties

Tags:

Categorieën: Algemeen

%d bloggers liken dit: