Ukje in dromenland, nu jij nog…Grote mensen slaap, tips & tricks

Heb je een nachtbrakertje? Goede kans dat de kringen onder je eigen ogen ook een steeds diepere kleur zwart krijgen. Hoe vind je dan de kracht om in het holst van de nacht de charme van deze intieme momenten nog te zien én je ukje de weg naar dromenland te wijzen? Ga er maar aan staan. Niet dus. Je sprokkelt de uren slaap bijeen en hoopt dat morgen alles beter is.

Stel je voor dat die morgen dan eens gaat komen. Dan ligt dat wondertje heerlijk te vertoeven in dromenland en word jij gewoon nog wakker op de tijdstippen van weleer. Je afvragende waarom je eigenlijk wakker wordt en belangrijker nog: hoe je toch weer in slaapt.

En daarom maakte ik dit filmpje. Waarom je eigen slaap alles behalve luxe is. En welke simpele tips & tricks je kunt toepassen om zelf overeind te blijven en eventueel je eigen slaap weer op de rit kunt krijgen. Want als je dan wél wakker bent, is het natuurlijk leuker als je van alles echt kunt genieten en ook te genieten bent 😉

Ok, duurt tien minuten, maar dan heb je ook wat. En mocht je je afvragen waarom mijn eigen verschijning met kringen en al is: mijn inspiratie kwam na een gebroken nacht. (Gelukkig was dat er maar één). Doe er je  voordeel mee!

Advertenties

Categorieën: Algemeen

%d bloggers liken dit: