Mini fluisteringen

Altijd al graag een fluistering willen doen? Dan is dit misschien een mooie kans. Slechts een paar keer per jaar doe ik mini-fluisteringen voor een bijbehorende mini-prijs. Ze werken net als de grote fluisteringen, alleen zijn ze wat korter. Maar klein is fijn, het effect kan dus net zo groots zijn. Zéker als je maar één wens hebt. Bijvoorbeeld, je wilt graag weten of je baby zich geliefd voelt. Of de zware bevalling / zwangerschap nog een effect heeft gehad. Of een moeilijke tijd is blijven kleven. Misschien vraag je je af waarom je kleintje alleen op een bepaalde plek wel of niet wil slapen. Of sommige mensen gewoon hem onrustig maken?

Maar ook als je het gevoel hebt dat er energetisch gezien ‘wat’ speelt, kan ik dat in een (mini) fluistering goed zetten.

Benieuwd? Dan is zo’n mini misschien wel wat voor je mini. Het kost 50 euro incl. btw. Wil je meer weten over het fluisteren? Check dan de uitgebreide informatie-pdf. 

Er is maar beperkt plek en alleen in maart 2018. Wil je een mini-fluistering? Vraag deze dan (alleen) via het formulier hieronder aan. Je ontvangt dan binnen een paar dagen bericht.

Advertenties

Tags:, , , , , , , , , , , ,

Categorieën: Algemeen

%d bloggers liken dit: