Hoeveel slaap heeft je kind nodig?

Stephanie Lampe Baby Slaap Deskundige, slaap coach, babyfluisteraar en auteur

Je brengt je uk op gezette tijden naar bed. Hij slaapt op zich goed. Toch kan je kleintje nog te weinig slaap krijgen. Zeker in deze drukke tijden. Het is voor vele ouders immers niet haalbaar om iedere dag om 17.00 uur het stamppotje op tafel te hebben staan en de ukjes om 1900 uur in bed te hebben liggen. Hetzij door werk, hetzij door de drukte van de dag, de clubjes aan het einde van de middag of wat dan ook. Ook als je dit allemaal niet hebt, je uk ‘op tijd’ naar bed gaat en je een mooie regelmaat hebt, dan nog is het soms niet genoeg. De grote vraag: hoeveel slaap heeft je kleintje nu eigenlijk nodig?

Van baby’s is wel bekend dat ze slapen als een baby. In de eerste weken zie je het nieuwe wereldwonder meer slapend dan wakker (als het goed is). Maar daarna…hoe…

View original post 588 woorden meer

Advertenties

Categorieën: Algemeen

%d bloggers liken dit: