Babyrefluxboek.nl : download gratis Hoofdstuk 1!

Jaaaa…Live! Het is de ene na de andere launch de laatste weken. Eerst het cover, toen het boek in drukproef en nu is de speciale webpagina live. Er is zoveel te vertellen, zoveel te zien en zoveel al te delen: dit vind je allemaal op één plek: Babyrefluxboek.nl 

En…je kunt hier ook helemaal gratis alvast hoofdstuk 1 downloaden! 

Crazy? Always! Waarom? Ik wil dat je ziet hoe mooi dit boek is en als je met hoofdstuk 1 al een lading tips, inzichten, hulp, visie of hoop krijgt ben ik een blij ei. Zo simpel als dat.

Want een decennium geleden maakte ik een belofte aan mijn (toen 2) dochtertjes: hun reflux zou zin krijgen, een reden. Be who you needed werd mijn mantra en missie. Dus: pluk de vruchten van dit werk. Daar is het voor!  Met niet alleen mijn know-how en ervaring maar ook die van zovelen die wilden helpen en bijdragen aan dit boek, waarvoor ik onwijs dankbaar ben.

Want dit boek moest er weer zijn. Waarom? In het voorwoord lees je er alles over.

Happy readings 😉

Dreamz (11)

Advertenties

Tags:, , , , ,

Categorieën: Algemeen, BabyReflux Boek, Boeken

%d bloggers liken dit: