Zomertijd: hoe krijg je je baby mee?!

Zomertijd!

Stephanie Lampe Baby Slaap Deskundige, slaap coach, babyfluisteraar en auteur

De zomertijd komt er met rappe schreden aan. Komend weekeinde mag je stiekem een uurtje eerder genieten van het ochtendkrieken. One big happy family aan ’t ontbijt, toch?

De klok is een fijn geheugensteuntje, een markeerpunt voor iets ongrijpbaars als ‘tijd’. Wat bij slaaptrainingen niet werkt, werkt met tijdsveranderingen ook niet. Die klok dus. Leuk dat ‘ie’ wijzigt, maar als je je laat leiden door je eigen klokjes: who cares?

Grote kans dus dat je grote kleine uk compleet maling heeft aan het veranderen der tijden. Voor hem is immers wakkertijd tijd om wakker te worden, ongeacht wat de wijzers van de klok aangeven. En het openen en sluiten der mini-luikjes, dat mogen zijn eigen slaapradartjes regelen. Maar ja, wat als de wondere wereld een begin- en eindtijd van de dag heeft? Hoe overtuig je je kleintje dan dat de zomertijd geen keuze is?

Bij de zomertijd gaat de klok…

View original post 433 woorden meer

Advertenties

Categorieën: Algemeen

%d bloggers liken dit: