Dreumes in dromenland: Sold out

9789490023034Time to say goodbye…..

Met weemoedig gevoel zeg ik afscheid van Dreumes in Dromenland. Gisteren is het laatste boek verkocht via het Centraal Boekhuis (het ubergrote boekenmagazijn van waaruit alle boekhandels worden geleverd). En het komt niet meer terug. Niet omdat het geen goed boek is, wel omdat ik Blije Baby met voorbedachte rade wat dikker heb geschreven. Want vier boeken -and counting- editie na revisie na editie in de lucht houden is een beetje veel. En ik wil wel ruimte om door te tikken, zoveel ideeen…Dus staat Dreumes eigenlijk in Blije Baby en heb je zo twee vliegen in een klap.

Fijn toch?

Maar goed, het betekent wel dat ik van de zeven boeken nu de vierde afzwaai. Ik mag echt niet mopperen, veel boeken halen tegenwoordig de 2e druk niet zo snel, laat staan herziende edities. Dus een luxe probleem is het zeker en daar ben ik stiekem best trots op. Maar dit afscheid raakt me wel, gek genoeg. Mijn eerste boek, ach dat was een ‘inkomertje’ en ging ook over een heel ander onderwerp (Management & Marketing). Deed het goed hoor (genomineerd voor managementboek van het jaar 2003), maar was niet geheel ‘mijn kindje’. Dat was de tweede wel, Mama! En toen die afzwaaide deed me dat echt wat. Dit boek heeft me zoveel gebracht, zoveel de weg uitgezet voor waar ik nu sta. Enters boek 3, de moeder van Baby in een Droomritme (Baby in een ritme). Deze vloog uit mijn vingers, terwijl ik daar helemaal geen tijd voor had. Ik had vleugels, het werd geschreven en was er ineens. Dit boek blijft zichzelf schrijven en opnieuw uitvinden en is echt mijn trots. Daarom heb ik daar ook helemaal geen afscheid van genomen, want het is opgegaan in Droomritme. En nu eenzelfde pensioen voor Dromenland. Ben toch erg benieuwd wat er gaat gebeuren als ik ieder boek in een volgend boek ‘schuif’. Dat worden dikke pillen in de toekomst 😉

Verkrijgbaar -anno december 2016- zijn dus:

Baby in een Droomritme en Blije Baby. Begin 2017 komt de nieuwe Baby Reflux. Een boek voor slapen/ritme (vanuit onrust) tot 1 jaar, een boek voor slapen/ritme/ontwikkelen/voeding voor 0-1.5 jaar (de gebruiksaanwijzing, ook als er geen onrust is en juist om dit meteen te voorkomen) en een boek over onrust, met reflux in de hoofdrol. Hoe dit verder in elkaar steekt ontvouwt zich in 2017. Want the best is yet to come.

Wil je toch nog een Dreumes in Dromenland? Een van de aller- allerlaatste exemplaren? Mail mij, want ik heb nog een beperkt aantal liggen in mijn persoonlijke bieb. En dan zijn ze echt…op.

 

 

 

Advertenties

Tags:, , , , , , ,

Categorieën: Algemeen, Boeken

%d bloggers liken dit: