Consulten…beperkt beschikbaar!

Ik was even van de aardbodem verdwenen. Uitrusten? Niet echt…Keuzes maken, focus: dat wel! Het is crazy  druk namelijk en om de dingen te doen en  echt goed te doen is het even kiezen. Natuurlijk had ik gehoopt al mijn plannen en een boek te voltooien, maar uiteraard (en dat is oke) zit ik er -begin november – nog middenin. Toch start ik de consulten weer, op gelimiteerde basis, want ik merk dat dit niet langer stil mag staan. Dat wil ik ook niet. Duzzz..de informatie is geupdate op deze antieke website (die nog steeds opnieuw moet) en wil je een consult: lees en kies en wie weet mag en kan ik je helpen.

In progress… Wat ik verder (nog steeds) aan het doen ben…

Ik werk aan ontzettend leuke projecten en rond ontzettend gave opleidingen af. Tegelijkertijd mag Baby Reflux echt in de herdruk, het is al te lang niet leverbaar. Maar voordat dat kan gebeuren mag ik het redigeren en updaten. Er komt dus een herdruk (oktober/november 2016). Er komt een nieuwe website. Er komt een online programma. Er komt een opleiding, er komen e-boeken en nieuwe titels. En nog meer…Gelukkig niet allemaal dit jaar, zelfs wonderwoman zou dat niet kunnen rooien.

Waarom dit allemaal? Omdat ze alles slimmer maken en ik je zo meer en beter kan helpen. Een soort multiplier voor de uren in mijn dag. Zodat jij sneller geholpen wordt en ik niet malle Henkie aan het spelen ben met tijd en gezondheid. Want het is teveel, te druk voor only me. Tijd voor hulptroepen dus, maar wel op zo’n manier dat je wel krijgt wat je zoekt en ook echt wordt geholpen. Want daar sta ik voor.  Die website en die online programma’s, die gaan meer mogelijk maken. Meer opties voor slaapconsulten, minder afhankelijk van mijn tijd. Ik ga je leren vissen in plaats van vis voor je te vangen 😉 En als alles een beetje op de rit staat, ga ik op zoek naar virtual assistants (ben je er een, stel je gerust voor 😉 zodat ik wat minder ga lijken op dat hamstertje in dat molentje.

Dus bare with me…I’m making something beautiful and trying to do it sensibly.

Beschikbaarheid en bereikbaarheid

  • Tot eind dit jaar reserveer ik deels voor de herziening van Baby Reflux. Het moet toch echt dit jaar gaan gebeuren …;-)
  • Gevolgd door de nieuwe websites en de slimme ‘kunnen we efficienter werken’ dingen.
  • Daarom vanaf november 2016 wel weer consulten en fluisteringen, maar op beperkte schaal.
  • In de loop van 2017 mogen alle limieten eraf: dat lees je dan vanzelf!

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Tags:

Categorieën: Algemeen

%d bloggers liken dit: