Nieuwe druk verschijnt 13 mei

Schermafbeelding 2016-04-20 om 15.44.24

Het is zover: de nieuwe én gewijzigde druk van Baby in een Droomritme komt eraan. Op 13 mei 2016 om precies te zijn. Dat is een uiterlijke datum, op dit moment wordt er druk gedrukt en soms zijn de goden goedgezind. Je weet maar nooit…

Laat niet onverlet dat de voorraden bij alle boekhandels en ook het Centraal Boekhuis het net niet hebben getrokken: de 11e druk is overal uitverkocht.

De paar exemplaren die ik zelf nog heb/had staan nu op Bol.com beschikbaar, dat zijn er echt maar een paar en dat is het op. Heb je echt hele hoge nood? Eventueel heb ik nog 1 of 2 B-keuzen beschikbaar, gebruikt (door mij) of met een beschadiging. Dat kan nog een optie zijn als de 13e te lang wachten is.

Maarrr…..er komt wel een hele mooie 12e druk aan, gewijzigde inhoud en een licht aangepast kaft. Ofcourse een flinke druk, kunnen we er weer even tegenaan. Hiermee kom ik voorbij de 20.000 verkochte boeken, werd me daarbij verteld en dat maakt me erg verlegen! Bijzonder dankbaar, echt, dat ik zoveel fijne mini-mensjes en  hun ouders op weg heb mogen helpen en ik hoop dat het aantal mag blijven groeien, nog meer ukjes mogen bloeien op de  liefdevolle slaapaanpak 😉

 

Advertenties

Tags:

Categorieën: Algemeen, Baby in een droomritme, Boeken

%d bloggers liken dit: