Nieuw: Droomfluisteren

Schermafbeelding 2016-03-21 om 15.37.34

Ik ben zo onwijs blij…eindelijk is het zover: Droomfluisteren. Het afgelopen jaar heb ik hard gewerkt om dit idee werkelijkheid te laten worden. Om een nieuwe, lieve methode te ontwikkelen die verder gaat waar ‘werken aan slapen’ stopt. Die dieper kijkt, baby een stem geeft. Die een oplossing biedt als er meer nodig is dan ritme en regelmaat. De kleintjes van nu, ze laten duidelijk merken dat het anders mag. We hoeven alleen maar de luisteren. 

In de jaren dat ik werk met mijn Droomritme, merkte ik dat soms werken aan slapen niet genoeg is. Of dat er net nog iets anders mag gebeuren om het echt goed te laten gaan, te laten beklijven of te versnellen. Of dat slechter slapen een boodschap was, niet het probleem. Juist de komst van mijn lieve zoontje, eind 2014, maakt dat ik intuÏtief helemaal open stond en juist hij wees me eigenlijk de weg. Wat ik al kon en deed, dat heb ik met opleidingen nu verder verfijnd. Dat heb ik gegoten in een nieuwe en unieke kijk op slapen: droomfluisteren. 

Heerlijk vind ik het, om niet alleen met de slaaptechniek te werken, maar ook echt je kleintje erbij te betrekken. Om tot écht maatwerk te komen met de hoofdrolspelers. Om echte handvatten te kunnen geven en tegelijkertijd alles eromheen zo fijn mogelijk te maken. Te werken vanuit positief en constructief in plaats van een probleem. Vanuit meerdere mogelijkheden iets aanvliegen, voor de beste uitkomst. Met fluisteren de weg vinden naar dromenland, met slaaptechniek de weg plaveien. Een droommethode 😉 

Meer weten? Kijk bij Droomfluisteren!

Advertenties

Tags:, , , , , ,

Categorieën: Algemeen

%d bloggers liken dit: