Baby in een droomritme in achtste druk

Het recept voor een blije baby tot een 1 jaar
Het recept voor een blije baby tot een 1 jaar

Klik om bij het inkijkexemplaar te komen

Wow, wat gaat dat razendsnel. Ben ik nog bezig met de drukproeven van mijn nieuwe boek Dreumes in Dromenland, krijg ik bericht dat Baby in een Droomritme wel erg hard gaat en heel rap in de volgende druk moet. En zo beland je van drukproevenset Dreumes direct in drukproevenset Droomritme. Achter elkaar door. Want deze twee ‘zusjes’ (Dreumes in dromenland is het vervolg op Baby in een droomritme) gaan gebroederlijk samen op de drukvellen voor een efficient drukproces. Persoonlijk is het natuurlijk machtig mooi, dat twee ‘kindjes’ tegelijk worden geboren, alsof je een tweeling krijgt.

Ik ben mega trots op het succes van Baby in een droomritme. Natuurlijk sta 100% achter de gehele inhoud en ik wist dat het goed was, want de voorloper Baby in een ritme, kreeg lovende reacties. Daarom was het zo eng om vorig jaar Droomritme te herschrijven. Je sleutelt aan iets goeds, maak je het beter? Ik vond zeker van wel en sla nu een zucht der verlichting dat moederend Nederland het schijnbaar met mij eens is. De achtste druk..jeetje…;-)

 

 

 

Advertenties

Tags:, , , , ,

Categorieën: Algemeen, Baby in een droomritme