Baby in een droomritme

paperbackstanding2_693x872

Nu 14e druk!

Op zoek naar het recept voor een blije baby tot 1 jaar?

Doet je baby hazenslaapjes of wil hij maar niet doorslapen? Is je baby onrustig? Is je kleintje een vroege vogel of juist een nachtbraker? Wil je de avonden weer terug? Met het Droomplan in dit boek geef je je baby op een lieve manier, zonder traantjes, een droomritme.

Het unieke Droomplan gaat uit van je baby’s leeftijd en natuurlijke ritmes. Belangrijke zaken als een goede hechting en een flinke dosis liefde staan voorop. Het werkt als een recept: door de RITME- en slaapingrediënten in de juiste hoeveelheden en op de juiste wijze te mixen, komt er een droomresultaat. Het Droomplan is uitgebreid getest, gebaseerd op zowel theorie als praktijk en wordt aanbevolen door zorgverleners en moeders.

In Baby in een Droomritme vind je verder uitgebreide informatie over de oorzaken van onrust bij baby’s, zodat je de werkelijke boosdoener kunt ontmaskeren. Hoe baby’s slapen en welke ontwikkelingen daarbij van belang zijn, geeft inzicht in wat je kunt verwachten en hoe je hierop kunt inspelen. Ook veel gebruikte hulpmiddelen als inbakeren komen aan bod. De vele voorbeeldritmes, persoonlijke ervaringen van moeders en praktische tips maken dit een toegankelijk en vlot handboek waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Super praktisch zijn de overzichten per leeftijd en de oplossingen voor veel voorkomende slaap- en ritmeproblemen.

Wat is anders?

Ten opzichte van druk 8 t/m 11 zijn er kleine wijzigingen doorgevoerd. Ritmes / tabellen zijn aangepast zodat ze kloppen als een bus en ook helemaal bij ’t nieuwe droomritme passen. Dat betekent voor dit  boek de komst van het 2-3-4 Ritme voor de iets oudere uk, een ritme dat in het boek Zo krijg je een Blije Baby werd geïntroduceerd en super goed werkt.Verder vind je zelfs na 11 drukken altijd een ieniemienie aantal foutjes die nu weggegomd zijn. Een nieuwe foto was hoog nodig bij ‘Mijn verhaal’ en het was een wonder dat mijn vier smoeltjes tegelijk op één en dezelfde foto een beetje blij konden kijken én dat ik toestemming kreeg van mijn tiener om de foto te mogen gebruiken 😉 In den beginne vind je verder een aangepaste tabel en zo zijn er nog meer nieuwe en aangepaste dingetjes. Heeft het zin voor deze druk te gaan als je de 11e of de 10e al hebt? Ja, vanwege dat nieuwe ritme wel. Maar..ik zou je dan eerder Blije Baby aanraden, zodat je nog meer nieuws hebt. Als je al een droomritme heb he. Zo niet, dan is deze 12e zeker het wachten waard.

En die 12e was zo weg. Nu dus de 13e druk, met binnen het jaar ook de 14e druk. Ten opzichte van nr 12 geen wijzigingen op colofon en kaft na!

 

Advertenties

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Categorieën: Algemeen, Baby in een droomritme, Boeken, Slapen

%d bloggers liken dit: