Baby reflux of darmkrampjes? Alles om je baby weer blij te maken

Heeft je baby last van darmkrampjes? Is hij onrustig, spuugt of slikt hij vaak? Zijn de slaapjes kort en de  voedingen lastig? Dan kan je baby last hebben van reflux. Meer en meer baby’s worden geplaagd door reflux, met veel onrust en soms ernstige klachten tot gevolg. Helaas is de diagnose soms aan de late kant. De impact van reflux kan dan enorm zijn, voor zowel de baby als de ouders. Dat is nergens voor nodig, want reflux is goed te behandelen. Een snelle diagnose maakt een wereld van verschil. Vermoed je reflux? Dan kun je met dit boek uit de voeten. Het geeft je niet alleen uitleg over wat het is, hoe het komt en wat je eraan kunt doen, maar het helpt je ook gedurende het hele traject om van je onrustige ukje een gelukkige baby te maken. Hierdoor is Baby Reflux ook een handig boek als er geen reflux in het spel is en je baby wordt geplaagd door darmkrampjes of andere onrust. Vlot en toegankelijk geschreven zonder medische abacadabra. Praktisch, informatief en soms ontroerend door de persoonlijke ervaringen van moeders. Baby Reflux is het complete en enige Nederlandstalige handboek voor ouders met refluxbaby’s.

Bestellen doe je bij de (online) boekhandel

Advertenties

Tags:

Categorieën: Boeken

%d bloggers liken dit: