deskundig aan het bloggen

Ben trots. Sinds het verschijnen van Baby in een ritme en Baby Reflux worden er veel baby’s geholpen en mag ik veel mama’s helpen. Via de kanalen die al bestonden, maar sinds kort ook op andere platforms. Dat is super leuk om te doen. Op Babytjes.nl blog ik als onrust- en slaapdeskundige over alle onderwerpen die hiermee samenhangen. Blogs die je -iets later- ook op deze blog zult tegenkomen, zo houden we het mooi bij elkaar. Voor Peuteren.nl ben ik aan de slag gegaan als -wederom- Onrust- en Slaapdeskundige, waarbij online vragen gepost kunnen worden en je een uitgebreid antwoord van mij mag verwachten. Ook op BabyStuff.nl heb ik de deskundigepet opgezet. En binnenkort komt er nog wat leuks bij! Stuk voor stuk heerlijke activiteiten, omdat ik rechtstreeks kan helpen en ook direct verneem hoe het gaat met het kleine ukje. Soms krijg ik dan ook een foto toegestuurd, wat alleen maar mooier maakt. De ex-onrustige baby ligt dan negen van de tien keer heerlijk te tukken in zijn of haar bedje. Daar kan ik zeker een week blij van zijn.

fotoshoot Mama Magazine

Des te meer reden om op het gebied van onrust en reflux de aandacht te blijven vragen. En gelukkig wordt die vraag ook beantwoord! Zo kun je in het komende oktobernummer van Mama Magazine een prachtig (maar wel emotioneel) interview lezen met mij, over mijn drie ex-onrustige meiskes. De fotosessie is net geweest en oh, wat zijn de plaatjes mooi. Het was moeilijk dit interview te doen. Ging net wat verder dan eerdere gesprekken en als herinneringen aan ‘de huilmaanden’ worden opgerakeld gaat elke keer een oude wond open. Maar ook een oud geluk, oude daadkracht en oud genieten, want dat ook de dingen die bij die moeilijke maanden hoorden in mijn geval. Natuurlijk is het zwaar, maar ik doe dit echt vanuit een passie. Als mijn verhaal kan helpen dit leed bij anderen te voorkomen, dan wil ik best even slikken, weer een traantje laten. En toegegeven, die foto’s zijn natuurlijk altijd een leuk cadeautje 😉

 

 

Advertenties

Categorieën: Algemeen

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: