In de media…

Mijn boek Baby Refux of darmkrampjes zorgt voor wat beroering…Perfect! Diverse zorgverleners mailen me voor meer informatie, willen veel meer doen voor refluxbaby’s en hun mama’s. Diverse mama’s mailen me met prachtige verhalen, dat eindelijk alle informatie en meer compleet gebundeld is, dat ze echt wat kunnen met het boek en bovenal: zich begrepen en gehoord voelen. Kippenvel, dat krijg ik er van.

En gelukkig heeft ook de pers aandacht voor het tranendal, de impact van reflux en hoeveel we kunnen doen om dit te veranderen. Zo staat er in de Ouders van Nu van deze maand een prachtig interview met mij over mijn eigen ervaringen met reflux. Zelf vind ik -als trotste mama- natuurlijk de foto’s meer dan geweldig…

 

 

 

 

 

 

De regionale krant Gooi en Eemlander heeft een heuse actie op het moment lopen, waarbij je het boek kunt winnen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En Het Intermediair bericht deze week over de ‘loopbaanconsequenties’ van een huilbaby…

 

Het is natuurlijk hartstikke leuk je boek, je verhaal en je foto(‘s) zo op papier te zien. Maar dat is niet de drijfveer noch waar ik van ga stralen. Sterker nog: ik vind het altijd wat eng en spannend. Waar ik wel helemaal blij van word, is de aandacht voor reflux die er hiermee komt. Niet alleen zodat ‘men’ weet dat er zoiets als reflux is, bovenal dat het eerder wordt opgepakt en ouders zich serieus genomen voelen. Minder traantjes en een normale roze wolk voor mama’s: dat is het doel! Voor nu ga ik heel tevree het weekeinde in 😉

 

Advertenties

Categorieën: BabyReflux Boek

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: