Voelen, ruiken en beleven

Baby RefluxVrijdag was het zover, een dag eerder dan gepland. Baby reflux of darmkrampjes arriveerde in mijn handen. Altijd een spannend moment. Natuurlijk kan ik het boek in woord en beeld dromen, weet ik exact hoe het eruit ziet. Maar op papier, in het echt, is toch anders. Een boek moet je voelen, ruiken en beleven. Nu, dat heb ik gedaan. Het is dan altijd vreemd te beseffen dat de letters en het beeld uit mijn MacBook zijn ontsproten. En nu beschikbaar zijn voor iedereen. Spannend.

Ik ben super tevreden. Van mijn vier boeken tot nu toe is dit echt de mooiste. In looks en inhoud. Reflux is voor mij een gevoelige snaar. Het is van een persoonlijk leed naar een gedreven passie gegroeid. Daarom ben ik juist op dit boek zo trots. Er staat zoveel in, alles wat je wilt weten. Dat vind ik belangrijk, want tijd om te zoeken heb je niet. Vragen wel, meer dan genoeg. Met een behandeling alleen ben je er nog lang niet. En niets is vervelender om met vragen te blijven zitten. Niet iedereen hoeft de halve globe af te zoeken naar informatie. Nu ja, het werk is gedaan en ’s Neerlands eerste refluxboek is een feit. Nu met spanning wachten op de reviews…

Schrijfsels

Wat overigens niet wil zeggen dat ik nu achterover ga leunen. Niet alleen komt nu de persaandacht eraan, ook valt er nog veel te doen in onrust en slaapland! Om die reden zul je me ook tegen gaan komen op diverse blogs. We tikken vrolijk verder, ook op deze blog. Ik zal daarbij ingaan op reflux, maar ook op slaapproblemen, inbakeren, ritme & regelmaat en heel veel meer. En, als de goden me goed gezind zijn, mag je eind dit jaar nog een boek verwachten. Want ook mijn schrijversbrein ratelt vrolijk verder en het volgende boek is alweer als ‘epiphany’ tot me gekomen. Nu nog even de tijd vinden…

Meer zien & inkijkexemplaar Te koop bij o.m. Bol

Advertenties

Categorieën: BabyReflux Boek

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: