Klaar!

De vlag gaat uit in Huize Lampe. Het is jammer dat het al voorbij 23.00 uur is en ik nu eens toch echt voor 0.00 in bed wil liggen (tikken in de nachtelijke uurtjes was geen uitzondering), anders hadden we een feestje gebouwd. Het is klaar, basta, fini! Ok, paar kleine dingen moeten nog, maar dat is peanuts. Alle tekst en alle opmaak en alle randzaken zijn gedaan. Het boek kan naar de correctrice. Mijn hoofd is leeg, mijn vingers zijn stijf, mijn rug doet zeer en mijn lijf is moe. Maar het staat, ik ben blij.

Het echte ‘af’ komt bij  mij als ik op de printknop druk. Zo milieuvriendelijk als ik ben print ik pas als het klaar is, dus dit is de eerste keer. Dan wil je wel dat het lekker uit de printer komt rollen. Ik ben moe en klaar en wil nu die halve boom wel in mijn handen zien. Tsja, printertje heeft stress en een halve burn-out natuurlijk. Dit is weer ‘ns wat anders dan een kleurplaat. Na 138 pagina’s  mag ik alweer twee cartridges vervangen. Het ding draait nu weer, ben benieuwd of ik  mijn deadline van 0.00 nog ga halen. Techniek ##@! Maar goed, ik presenteer u 176 pagina’s en 50.000 woorden, strak opgemaakt met prachtige foto’s en mooie roze kaders. Al nieuwsgierig?

Update 23:40: Deadline gehaald 😉

Advertenties

Categorieën: BabyReflux Boek

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: